MARDİN / ARTUKLU - Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Meslek Okulu

Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Meslek Okulu

KOTEK MAH. 34.SK SK. NO 1 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı temel ilke edinen insana ve demokratik değerlere saygılı; teknolojiyi kullanan; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde kendini ifade eden; Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek varlığını koruma, refahını sağlama ve manevi mutluluğuna katkıda bulunma bilinç ve sorumluluğunu taşıyan; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan gönlü vatan ve millet sevgisiyle dolu bir Gençlik yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alan, yetenek ve kabiliyetlerini geliştiren; öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip, insan haklarına saygılı öğrenciler yetiştiren; sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışan; Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda bilgili, becerikli, kendine güvenen ve başarılı bireyler yetiştirip, 21.Yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap veren bir eğitim kurumu olmaktır.
09:00 / 14:00
KALORİFER (KÖMÜR)